Přeskočit na obsah

Prodej zavedené výrobny zpracování masa s prodejnou

Horní Ves u Fryštáku

Prodej zavedené výrobny zpracování masa s prodejnou, Horní Ves u Fryštáku

Dovoluji si Vám nabídnout jedinečnou příležitost investovat do zavedeného podniku s možností okamžitého provozu ve městě Fryšták, nedaleko Zlína. Tento podnik, s dlouholetou historií a vynikající pověstí, nabízí stabilní a perspektivní podnikání v různých oborech.

Užitná plocha prostoru je 290 m², uspořádaná pro efektivní provoz s kompletním zařízením a zázemím – výrobní prostory, sklady, zázemí pro zaměstnance, kanceláře a prodejní prostor (podrobný seznam movitých věcí, které jsou součástí prodeje, rádi pošleme na vyžádání). Objekt je flexibilní a po rekonstrukci vhodný i pro jiné typy podnikání, ať už jde o cukrářskou či potravinářskou výrobu, obchod s potravinami, domácími potřebami, oblečením nebo pro poskytování služeb dle potřeby.

Prostory jsou na pozemku o rozloze 429 m² v blízkosti centra města, odkud se dá pohodlně dojít pěšky nebo snadno dojet autem s možností parkování pro zákazníky přímo u prodejny. Díky své poloze a rozloze je objekt a jeho umístění také ideální pro stavební developerský projekt, ať už jde o komerční nebo rezidenční využití.

Tato nabídka je skvělou příležitostí pro podnikatele v různých odvětvích nebo investory hledající stabilní podnikání s potenciálem růstu.
Pro bližší informace či domluvení prohlídky kontaktujte makléře.

11 950 000 Kč (za nemovitost)

Kde se nemovitost nachází

Půdorys

Přehrát video

REMAX informace

Cena:11  950 000 Kč / za nemovitost
Dispozice / Plocha:UP 290 m2, pozemek 429 m2
Poznámka k ceně:vč. provize a právních služeb
Upozornění:Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Stav:
udržovaný
Číslo zakázky:
ID 205-NP10595